Krachtige partner die zorgt voor podcast succes!

Podcast by BNR is dé onestop shop voor podcasting in Nederland. Wij zorgen ervoor dat podcast centraal staat in je marketing-communicatie strategie zoals we dat al eerder, succesvol, hebben gedaan voor tientallen andere bedrijven. Podcast maken is onze passie en expertise. Maar we hebben ook kennis van het opbouwen van zogenoemde ‘audiences’ rondom podcasts.

We vinden het interessant om het verhaal achter je merk verder uit te diepen en samen met jou een stem te geven, met als doel: jullie doelgroep te informeren, te inspireren, te raken en een community rondom jouw merk te bouwen. Voor je merk is het een mooie uitdaging om de podcast, inhoudelijk, vanuit eigen kennis en expertise, vorm te geven. Met onze hulp natuurlijk.

Weten wat wij voor je merk kunnen betekenen? Onze podcast specialist bespreekt de mogelijkheden graag met je.

 

Neem contact met ons opof bel 06 18 70 66 98

Jarenlange podcast ervaring & expertise

Dat wij als radiomakers ook goede podcasts kunnen maken zal niemand verbazen. Maar dat BNR zich de afgelopen jaren ontwikkeld heeft als dé autoriteit op het gebied van podcasts is voor sommigen nog nieuws.

Wij maken niet alleen populaire BNR podcasts als de Technoloog of Cryptocast, maar zijn verantwoordelijk voor de productie van de podcasts van veel toonaangevende merken. Denk bijvoorbeeld aan ‘Lessen voor een rijker leven’ van Insinger Gilissen of ‘Digital Heroes’ van KPN.

Door te werken met Podcast by BNR verbindt jouw merk zich aan onze autoriteit op het gebied van podcast en maak je gebruik van 20 jaar audio-ervaring. Daarnaast hebben wij beschikking over een groot netwerk van podcast makers, redacteuren, hosts en andere podcast professionals. Ben jij op zoek naar bereik voor je podcast? Binnen de kanalen van FD & BNR kunnen we, door middel van een effectieve marketingstrategie, jouw podcast promoten via radio, print, online en podcast advertising.

Uitgebreide mogelijkheden, totale ontzorging.

Bij Podcast by BNR weten we als geen ander wat een uitdaging het is om een podcast te maken. We helpen je dan ook graag met het tackelen hiervan. Samen met jou, redacteuren en makers denken we na over een formatconcept en vervolgens gaan wij aan de slag. En dat betekent niet alleen opname van de podcast. Je maakt gebruik van alle mogelijkheden die Podcast by BNR te bieden heeft:

  • Uitgebreide inspiratie-en format-sessies
  • Ongeëvenaarde kennis van formatting en audioproductie
  • Voicecoaching van BNR coaches
  • Optimale distributie via BNR, Spotify, Apple Podcasts en talloze andere podcast platforms
  • Grootschalige multimediale promotie mogelijk via andere BNR podcasts, radio, print en online
  • Geavanceerde metrics over de performance van je podcast via ons eigen dashboard
  • Ervaren projectmanagent tijdens de samenwerking
  • Advies over gebruik van podcast in content marketing strategie
  • En nog veel meer…

Neem contact met ons op of bel 06 18 70 66 98

Podcast Specialist

Bob Morskate

Bel Bob: 06 18 70 66 98